Etsimme kollegaa vastaamaan hallinnosta ja toimistokokemuksesta yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Sinulla on mahdollisuus käyttää operatiivisen toimen kaikkia värisävyjä ja kehittää Fraktiosta entistä huikeampi työpaikka. Lupaamme, että tällaista mahdollisuutta ei ole toista, kulttuurimme ja sen sisältämät mahdollisuudet ovat ainutlaatuiset 🙂

Olet vastuussa yritystason hallinnosta ja toimistokokemuksesta, työlläsi on iso vaikutus työntekijäkokemukseen ja sinulla on ymmärrys miten sitä rakennetaan ja johdetaan arjessa. Paras työntekijäkokemus rakentuu myös timanttisista hallinnollisista malleista, olivat ne sitten talous- tai henkilöstöhallinnon puolella. Haluamme, että losoillamme on työtä tukevat prosessit, jotka mahdollistavat turhauttamisen sijaan. Toimistokokemus pitää sisällään tunnelman luomista siellä, missä tekijämme ovat eli useimmiten Kampin toimistollamme ja asiakkaiden tiloissa. Toimisto on meille paljon enemmän kuin tila. Jaamme toimistoa avoimesti alivuokralaisten kanssa, ja se toimii kokoontumispaikkana verkostollemme. Järjestämme erilaisia tapahtumia, esimerkiksi Perjantaipresis on tunnetuimpia konseptejamme. Toimistokokemukseen sisältyy parhaan kahvilaadun valinnan lisäksi esimerkiksi hankintojen tekeminen ja johtaminen.

Päävastuualueet:

  • Henkilöstö- ja taloushallinnon pyörittäminen ja kehittäminen, paino sanalla kehittäminen
  • Suomen parhaan työntekijäkokemuksen rakentaminen
  • Toimistokokemuksen ideointi, luominen ja toteuttaminen
  • Verkoston kehittäminen
  • Toimintatapojen suunnittelu ja jalkauttaminen

Onnistut tehtävässäsi näillä eväillä:

  • Olet oma-aloitteinen, välittävä ja innostava työkaveri – saat asioita aikaiseksi
  • Olet kokenut toimistopäällikkö, hallintopäällikkö tai vastaava, jolla kiinnostus työntekijäkokemuksen luomiseen ja onnistumisia on karttunut prosesseista ja järjestelmistä nopeasti etenevässä ympäristössä
  • Projektinhallintataidot ovat suureksi eduksi
  • Olet hyvä organisoimaan ja priorisoimaan ja haluat reagoida nopeasti asioihin
  • Hyvät kommunikaatio- ja ongelmanratkaisutaidot

Fraktio työnantajana

Fraktio on tekijöidensä perustama, omistama ja kaikkien meidän yhdessä johtama yritys. Olemme rakentaneet tästä parhaan työpaikan itsellemme.

Tustustu Fraktioon työpaikkana tai lue blogisarja yrityskulttuuristamme.

Hae jo!

Täytämme paikan mahdollisimman pian eli jos olet etsimämme huipputyyppi, ilmoittaudu osoitteeseen [email protected]. Meille tärkeimmät painotukset roolin suhteen ovat kokemus hallinnon kokonaisuudesta (talous+HR) ja kehitysprojekteista – avaa hakemuksessasi kokemuksiasi näiden teemojen alla ja vastaa samalla kysymykseemme:

Fraktio haluaa toteuttaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja avoimuutta. Miten rakentaisit tiedon jakamista hallinnon osalta tällaisessa maailmassa, jotta se tukee mahdollisimman hyvin itseohjautuvaa henkilöstöämme?

Välitämme sinusta. Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä.

Ps. Jos haluat jutella Office Managerin paikasta jo hakuvaiheessa, Johku vastaa puheluihin 5.4. klo 12-14 välisenä aikana numerossa 050 373 7007. Mailia saa pommittaa osoitteeseen [email protected].