Tieto Intelligent Building herättää toimistosi eloon

Intelligent Building roxorz!!! #valueforlife

Tomi Teikko, Intelligent Buildingin isä

Helsingin Sanomien artikkelin sanoin: kuvittele, että työskentelet toimistossa, jossa kaikki voivat koko ajan tarkistaa, missä olet. Avaimiesi yhteydessä roikkuva tunniste lähettää tiedon kartalle, joka näkyy kerroksissa suurilla kosketusnäytöillä ja jokaisen mobiililaitteella.

Dystopia vai utopia? Sano sinä! Joka tapauksessa vuosi 1984 on täällä, ja me olemme auttaneet Tiedon sisäistä startuppia tekemään siitä totta. Revitpä sitten sensorit mielenosoituksellisesti irti seinistä, tyydyt hiljaa kohtaloosi (desibelimittarit kuulevat äänekkään purnauksesi) tai hyppäät ennakkoluulottoman digiloikan tulevaisuuteen, Intelligent Building on näyttävä ja hyödyllinen alusta entistä älykkäämmille toimistoille.

Vakavasti ottaen: on ilomme olla mukana Intelligent Building-tiimissä kehittämässä alustaa. Olemme koodanneet fronttia Reactilla, suunnitelleet käyttökokemusta ja hieroskelleet vähän bisnestäkin. Intelligent Buildingin taival on vasta alussa, mutta siinä on valtavasti potentiaalia. Ohjelmisto on jo nyt auttanut isoja toimijoita tekemään suuria ja vaikeita päätöksiä!

Lue lisää Intelligent Buildingin kotisivuilta!