Perjantaipresikset:

Fennovegaanihaaste

Emmu Taivalsaari ja Iida Louhikoski

Onko lihaton lokakuu jo koettu, vegaanihaasteella lämmitelty ja lopulta ehkä siirrytty kokonaan vegaaniruokavalioon? Onko enää mitään haasteita jäljellä?

Perjantaipresiksessä 8.11.2019 Iida ja Emmu kertovat kokeemuksistaan fennovegaanisena vietetyn kuukauden ajalta. Mitä tehdä ruoaksi, kun hyviä proteiinin lähteitä on vain kourallinen ja rasvana toimii vain ja ainoastaan rypsiöljy? Jaksaako laitosruokaan ja työpaikan lounaisiin tottunut milleniaali tehdä eväät työpaikalle kokonaisen kuukauden ajan? Mitä tehdä, kun pastanhimon yllättäessä selviää, että missään kaupan pastahyllyn antimista ei ole sekä kotimaista viljaa että rasvaa? Ja ennen kaikkea, miksi?

Iida Louhikoski on data-analyytikko, joka arjessaan viherpiipertää. Emmu Taivalsaari on ohjelmoija, joka nauttii oudoista haasteista.