Uskomme avoimeen lähde­koodiin ja toimittaja­riippu­matto­muu­teen.

Kehitämme verkkopalveluasi ketterästi:

  • rakennamme palvelua tärkeimmät ominaisuudet edellä,
  • toimitamme ominaisuuksia nopeasti pienissä erissä,
  • testaamme koodin perusteellisesti,
  • pysymme tiukasti tavoitteessa,
  • emmekä rakenna mitään turhaa.

Emme harhaudu säätämään pikseleitä ja värejä heti kättelyssä, vaan keskitymme liiketoiminnalle eniten hyötyä palveleviin kokonaisuuksiin. Minimum Viable Product tai palvelun prototyypin toteutus on hyvä hyvä tapa kokeilla ideaa käytännössä.

Arkkitehtuuri on kaiken perusta

Hyvä arkkitehtuuri on ylläpidettävän lähdekoodin ehto. Niiden merkitys korostuu vaatimusten ja ohjelmiston koon kasvaessa. Kun perusta on kunnossa, kehittäminen ei hidastu myöhemmin ja tekninen velka saadaan pidettyä minimissä. Hyödynnämme arkkitehtuurin suunnittelussa runsasta kokemusta sekä hyväksi havaittuja työtapoja.

Kaikki fraktiolaiset ovat sitoutuneet jatkuvaan oppimiseen. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja testaamme jatkuvasti uusia teknologioita, jotta myös hankkeissa käytämämme teknologia palvelee parhaiten palvelun tarpeita.

Laadunvarmistus, testivetoinen kehitys ja koodikatselmointi

Buginen koodi tuotannossa on kallista. Nykyaikaiset sovellukset ovat niin monipuolisia, että niiden koodi pitää olla hyvin testattua. Tämän vuoksi emme päästä yhtäkään koodinpätkää lopulliseen sovellusversioon ilman, että joku toinen kehittäjämme on tarkistanut koodin logiikkavirheiden varalta. Koodikatselmointi useamman kehittäjän toimesta karsii turhia bugeja.

Lue lisää toimintatavoistamme.

Teknologiat

Autamme valitsemaan teknologian kunkin projektin tavoitteiden ja vaatimusten mukaan. Siltä varalta, että etsit jotain tiettyä, seuraavassa lista teknologioista, joista meillä löytyy rautaista osaamista.

Lisää ajatuksiamme ohjelmistokehityksestä: