Uskomme avoimeen lähde­koodiin ja toimittaja­riippu­matto­muu­teen.

Kehitämme verkkopalveluasi ketterästi:

  • rakennamme palvelua tärkeimmät ominaisuudet edellä,
  • toimitamme ominaisuuksia nopeasti pienissä erissä,
  • testaamme sen mikä testaamista edellyttää,
  • pysymme tiukasti tavoitteessa,
  • emmekä rakenna mitään turhaa.

Emme harhaudu säätämään pikseleitä ja värejä heti kättelyssä, vaan keskitymme liiketoiminnalle eniten hyötyä palveleviin kokonaisuuksiin. Minimum Viable Product tai palvelun prototyypin toteutus ovat hyviä tapoja kokeilla ideaa käytännössä.

Arkkitehtuuri on kaiken perusta

Hyvä arkkitehtuuri on ylläpidettävän lähdekoodin ehto. Niiden merkitys korostuu vaatimusten ja ohjelmiston koon kasvaessa. Kun perusta on kunnossa, kehittäminen ei hidastu myöhemmin ja tekninen velka saadaan pidettyä minimissä. Hyödynnämme arkkitehtuurin suunnittelussa runsasta kokemusta sekä hyväksi havaittuja työtapoja.

Kaikki fraktiolaiset ovat sitoutuneet jatkuvaan oppimiseen. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja testaamme jatkuvasti uusia teknologioita, jotta myös hankkeissa käytämämme teknologia palvelee parhaiten palvelun tarpeita.

Lue lisää toimintatavoistamme.

Teknologiat

Valitsemme teknologian kunkin projektin tavoitteiden ja vaatimusten mukaan. Meillä on timanttista osaamista monissa webbiteknologioissa, ja osaamme taatusti auttaa sinua löytämään ”sen oikean”!

Mitä ikinä teknologioita valitsemmekaan, voit olla varma että ne ovat lisenssi- ynnä muista harmeista vapaata, avointa lähdekoodia.

Frontendin suhteen suosituksemme on ollut viime aikoina selkeä: React on voittava valinta, ja siksi teimme sen kehumiseksi ihan oman sivun. Käy ihmeessä katsomassa, miksi tykkäämme Reactista niin paljon!

Lisää ajatuksiamme ohjelmistokehityksestä