Hyvissä käsissä julkaisun jälkeenkin.

Kun hoidamme verkkopalvelusi teknisen ylläpidon, voit keskittyä olennaiseen – bisnekseesi.

Meiltä saat ympärivuorokautista hoitoa (rakkaalle) palvelullesi. Ylläpitoa ja hostausta tarpeittesi mukaan. Kun pidämme huolen siitä että kaikki toimii, voit nukkua yösi rauhallisemmin. (Tai ehkä haluat juhlia yösi villisti, sekin käy meille.) 

Käyttöpalvelun ydin on se, että homma toimii. Parasta käyttöpalvelua on sellainen, ettei sen olemassaoloa edes huomaa. Tämä ei kuitenkaan tapahdu itsestään, verhojen takana tapahtuu paljon ennakoivaa ja ylläpitävää työtä.

Monitorointi ja Analytiikka

Monitoroimme eli valvomme palvelua työkalujen avulla ja saamme välittömästi tiedon jos palvelun käytössä on käyttäjän näkökulmasta ongelmia. Seuraamme myös levytilaa ja reagoimme heti jos se on täyttymässä tai tietokannan pyynnöt ovat hidastuneet. Tarvittaessa autamme myös palvelun analytiikan (Google Analytics) kytkemisessä, seurannassa ja tulkinnassa.

Varmuuskopiointi

Huolehdimme palvelusi varmuuskopioinnista puolestasi. Pidämme huolen siitä, että palvelin, tietokannat ja lähdekoodit ovat varmuuskopioitu kerran päivässä joka päivä.

Tietoturva ja tietoturvakatsaus

Pidämme tietoturvapäivitykset ajan tasalla ja näin estämme tietojen pääsyn vääriin käsiin. Jatkuvan seurannan avulla huomaamme ja estämme myös haitalliset pyynnöt automaattisesti. Jos et kuitenkaan tarvitse jatkuvaa tietoturvapalvelua, voit tilata meiltä tietoturvakatsauksen, jossa kertaluontoisesti käydään palvelusi tietoturvaan liittyvät asiat läpi.

Pidämme sinut ajan tasalla

Yksi käyttöpalvelun tärkeimmistä piirteistä on tiedottaminen. Pidämme asiakkaan tietoisena siitä mitä olemme tekemässä. Kerromme aina myös tehtyjen töiden jälkeen mitä on tehty. Tiedottamisessa käytämme mahdollisimman moderneja reittejä kuten Slack. Tarvittaessa tiedotamme myös asiakkaan asiakkaille mahdollisista ongelmista.

Palvelin ja palveluylläpito

Kauttamme on saatavilla Linux- ja Windows -palvelinylläpitoa. Ylläpidämme myös palveluita kuten Drupal ja WordPress. Kysy lisää.

Ajatuksiamme käyttöpalveluista