Päivitys 29.5.2017!
Löysimme alla kuvailtuun sopivan Kristianin joukkoomme, joten haku on toistaiseksi ohi. Jos kuitenkin ehdit jo innostua meistä, älä heitä kirvestä kaivoon, vaan tule ihmeessä tutustumaan. Kaikille avoin Perjantaipresis on loistava tapa tulla tutustumaan meihin.

Etsimme lisää vahvistusta viemään Fraktiota seuraavalle tasolle. Tällä hetkellä olemme tilanteessa, jossa kyselyjä tulee melkein enemmän kuin ehdimme käsitellä. Lienee selviö, että jokaista yritystä tavalla tai toisella koskettaa se mitä juuri nyt on tapahtumassa. Ohjelmistoyritykset kautta linjan kilpailevat osaajista. Meillä tilanne ei ole yhtään eri.

Myynti ei varsinaisesti ole meille “pullonkaula”, koska kauppa käy jo nyt. Miksi sitten haemme vahvistusta myyntiin ja firman (henkiseen) kasvuun?

Asia on hyvin yksinkertainen. Meidän ihmisemme ja asiakkaamme ansaitsevat joukkoomme yhden huipputyypin lisää, joka vie molempia seuraavalle levelille. Meillä et tule saamaan myyntitavoitteita tai mitään muutakaan provisiopohjaista ratkaisua – me emme mittaa onnistumistasi “klousaamillasi” diileillä. Todellisuus kun on, että kuka tahansa saa kauppaa aikaiseksi. Se ei vaadi juuri mitään. Parempia mittareita löytyy tarvittaessa mutta kaiken takana on toiminta ihmisten kanssa, ihmisten kautta ja ihmisten tarpeista käsin.

Haluamme jatkuvasti kehittyä ja parantaa niin yrityksenä kuin ihmisinä. Siksi haluamme kaverin, joka omalla toiminnallaan on mukana johtamassa meitä ja asiakkaitamme yhdessä “nextille levelille”. Tunnet oikeat tyypit, osaat nähdä mahdollisuuksia ja muotoilla ongelmasta menestyvän tuotteen verkkoon, sekä ymmärrät motivoituneiden ihmisten roolin ensiluokkaisten palveluiden rakentamisessa. Kaikki tekeminen tapahtuu tiimeissä. Ymmärrät mitä haetaan kun sanotaan, että asiantuntija on paras myyjä – ymmärrät myös tämän mallin rajoitteet pitkässä juoksussa.

Haluat olla sparrailemassa ja jeesaamassa kaikkia. Olet kunnianhimoinen itsesi ja muiden kehittäjä. Et tyydy perinteisiin ratkaisuihin vaan haluat lähteä tekemään ja rakentamaan maailmanluokan ratkaisua. Meillä ei tarvitse myydä mitään sellaista, jota asiakas ei oikeasti kaipaa. Et ole luukuttaja vaan aitojen pitkäaikaisten yhteistyösuhteiden rakentaja. Optimoit vuosien päähän, et tätä kuukautta tai kvartaalia.

Meillä on jo nyt erittäin mielenkiintoisia caseja ja maailmanluokan tekijöitä. Tarkoituksemme ei ole himmailla vaan kiihdyttää – nextille levelille!

Meitä ei yhtään haittaa jos sinulla on kokemusta ohjelmistoyrityksistä, suunnittelusta, ihmisten johtamisesta, moderneista organisaatioista ja luovan sekä tuottavan yrityskulttuurin rakentamisesta.

Tule mukaan joukkoomme, oi hävyttömän hyvä tyyppi!

Meininki & edut

Olemme rakentaneet tästä parhaan työpaikan itsellemme.

Tutustu Fraktioon työpaikkana

Hae jo!

Jos olet etsimämme huipputyyppi, ilmoittaudu osoitteeseen [email protected]. Kerro mikä sinua innostaa ja mihin suuntaan Sinä haluaisit meidän kanssa kulkea.

Välitämme sinusta. Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä.