Learn2Lean podcast: oppiminen itseohjautuvassa firmassa

Juttelimme Learn2Learn-podcastissä oppimisesta itseohjautuvassa organisaatiossa. Miten Fraktiolla kehitetään ihmisten osaamista ja koko yrityksen toimintaa? Miten jaamme opittua? Miten meillä tehdään päätöksiä, kun jokainen on “oman elämänsä toimitusjohtaja”?

Kuuntele tunteroinen pohdiskelua ja konkreettisia esimerkkejä:

Mitä jäi käteen?

Lauri ja Jere tiivistävät ajatuksensa jakson lopussa näin:

“Tässä toistuu tosi läpinäkyvä ja pitkälle hiottu tiedon jakaminen ja kommunikaatio. Myöskin tarve- ja tahtolähtöinen toiminta. Kaikista kiinnostavimmalta tuntuu, että teillä on lähtökohtaisesti iso luottamus ihmiseen; ihminen osaa ja voi oppia, jos saa toimia tahtonsa mukaan. Se on radikaalia ja kaunista. Yleensä monilla on lähtökohtainen oletus ihmisestä laiskana ja itsekkäänä, jota pitää ohjata. Teillä on ihan erilainen tulokulma.”

Lauri Paloheimo Panda Training

“Teidän tapa tehdä osaamisesta näkyvää sekä organisaation sisällä että ulospäin on musta kiinnostavaa, ja sellaista, mistä voi varmasti hyvin monet ottaa oppia.”

Jere Partanen Panda Training

Kehittymisestä kiinnostuneille löytyy aiempi blogautuksemme Kehittyminen ja kasvaminen fraktiolaisena ja ihmisenä. Suosittelemme myös vahvasti Learn2Learnin muita jaksoja.
 


Mitä tykkäsit?

Keskustele