Fraktion tärkein tehtävä on tuottaa voittoa

Jos Fraktio olisi perustettu 1950-luvun Suomeen eli myöhäiseen liitukauteen, tehtävä olisi mitä sopivin. Siinä maailmanajassa silkka voitontavoittelu olisi todennäköisesti oivallinen tarkoitus yritykselle.

Jatka lukemista

Näin pääset Fraktiolle töihin

Työpaikkoja on erilaisia. Siksi myös rekryprosesseja on erilaisia. Ja koska rakastamme avoimuutta ja oppimista, kerromme kaunistelematta sen miten me hoidamme työhaastattelut ja rekrytointia ylipäätään. Rekrytointi on meillä elämän ja kuoleman kysymys. Panostamme jokaiseen rekrytointiin huomattavia määriä aikaa ja rahaa. Rekrytoinnissa meillä on myös muutamia periaatteita, joista emme jousta. Matkan varrella olemme huomanneet, että rekrytoinnin osalta […]

Jatka lukemista

Great Place to Work 2017

Hoplaa!! Oltiin tänäkin vuonna mukana Great Place to Work – tutkimuksessa! Eilen oli Great Place to Work -gaala, jossa paljastettiin tämän vuoden tutkimustulokset. Aina kun jotain pitää odottaa tiettyyn hetkeen on se niiiiin jännää. Niin nytkin. Pöydässä istuttiin ja odotettiin milloin Fraktion nimi mainittiin. Tässä tilaisuudessa oli sitä parempi mitä myöhemmin se nimi mainittiin. Ja […]

Jatka lukemista

Kylmään kylpyyn

Ihana työterveytemme Heltti jaksoi liikuttaa meitä pimeän kaamoskauden kävelyhaasteella. Kiitokseksi tästä haastoimme helttiäiset avantoon ja tyypit ottivat hyytävän haasteen vastaan innosta kiljuen. Viime perjantaina suunnattiin yhdessä Kuusijärven rantaan. Siellä kun tiedettiin olevan saunat lähellä rantaa ja avannosta pääsisi tarvittaessa kirmaamaan nopeasti löylyjen lämpöön. Meillä oli mukana muutama avantokonkari – meidän Anni ja Heltin Mirja. Nämä kaksi menivät […]

Jatka lukemista

Taksvärkkipäiväni Fraktiolla

Moi! Mä oon Aliisa Gajewski ja mä oon 13-vuotias. Mulla on tänään taksvärkkipäivä ja tulin Fraktiolle töihin. Ajattelin kertoo vähän mun päivästä täällä tänään. 

Jatka lukemista

Joulukuinen HelsinkiJS 2016

Eilen järjestettiin joulukuun HelsinkiJS-miitti Kino Andorrassa. Paikalle saapui noin 150 JavaScriptille sydämensä menettänyttä urheaa webbityöläistä kuulemaan mitä mielenkiintoista koodirintamalla tapahtuu.

Jatka lukemista

Herttaista väkeä Fraktiolla

Perjantaiaamu oli mukavan hiljainen ja rauhallinen päivä toimistolla. Olimme kutsuneet lapsia Hertan päiväkodista tutustumaan siihen mitä täällä Fraktiolla tehdään. Täsmällisesti sovittuun aikaan joukko herttalaisia (2 hoitajaa ja 8 lasta) astuivat Huolintatalon ovista sisään. Heti alkuun ihmeteltiin alakerran akvaarion kirjavia kaloja ennen kuin noustiin hissillä toimistoon. Toimistolla kierrettiin yhdessä ja käytiin katsomassa millaisia kokoustiloja meillä oli. Erityisesti pehmeä […]

Jatka lukemista

Kesähessu 3.0

Heimoi! Pirteää maanantaihuomenta ja tsemppiä uuteen viikkoon! Lukijoille ja työkavereille pahoittelut kirjoituksen viivästymisestä. Kesä meni nopeasti ja syksy jatkuu hyvällä sykkeellä.

Jatka lukemista

Lamantiini joka pysyy

Me Fraktiolla tunnemme olomme kotoisaksi aina kun ympärillämme on lamantiineja. Siksi kehitämme aina uusia muotoja lamantiinirakkauden ilmentämiseen. Nyt rakkautta jaetaan tarrojen muodossa.

Jatka lukemista

Pariisi, reactiuden kaupunki

Kuten kaikki tietävät, JavaScript-kirjasto React on ainoa ja paras ystäväni. Kävin kesäkuun alussa moikkaamassa sitä Pariisissa, ReactEurope-konferenssissa.

Jatka lukemista